Burada Crostic-Zeka Kelime Bulmacası Cevaplar [TR] Tarih-Ekilen veya ekilebilecek olan topraklar için tüm çözümleri ve ipuçlarını bulabilirsin. Oyun iPhone, iPad, Android ve diğer platformlarda oynanabilir. Her çözüm, seviyeyi daha kolay geçebilmen için orijinal soruyla birlikte tam cevapları içerir. Oyun Severex tarafından geliştirilmiştir.
Crostic-Zeka Kelime Bulmacası Cevaplar [TR] Tarih-Ekilen veya ekilebilecek olan topraklar oyunundaki tüm cevapları mı arıyorsun? Aşağıda, bu bölümü hızlıca tamamlamana ve kelime bulmaca yolculuğuna devam etmene yardımcı olacak tüm soru–cevap çiftlerini bulacaksın.
![Crostic-Zeka Kelime Bulmacası Cevaplar [TR] Tarih-Ekilen veya ekilebilecek olan topraklar Crostic-Zeka Kelime Bulmacası Cevaplar [TR] Tarih-Ekilen veya ekilebilecek olan topraklar](https://i0.wp.com/static.game-solver.com/wp-content/uploads/games/crostic-crossword-word-puzzles/tr-135-0.webp?w=1200&ssl=1)
Crostic-Zeka Kelime Bulmacası Cevaplar [TR] Tarih-Ekilen veya ekilebilecek olan topraklar çözümleri
En doğru cevapları sağlamak için çözümleri düzenli olarak güncelliyor ve manuel olarak kontrol ediyoruz. İşte şu anda bulduğumuz en iyi çözümler:
İpuçları:
Dr. Seuss’un yazdığı ilk kitap 27 kez reddedildi. 1937’de New York’ta sokakta bir tanıdığıyla karşılaşana kadar pes etmek üzereydi. Arkadaşı yayıncılıkta yeni bir işe başladı ve Seuss daha sonra arkadaşına sokakta bir kez rastlamamış olsaydı asla popüler bir çocuk yazarı olmayacağını iddia etti.
Çözüm:
karşılaşana kadar pes etmek üzereydi
Ekilen veya ekilebilecek olan topraklar
- arazi
Üniversitede bir fakültenin başkanı olan profesör.
- dekan
Tavuk, vb. evcil hayvanların barınması için yapılmış kapalı yer
- kümes
İnsan ve hayvan vücûdunda biten sertçe ve kalınca tüy
- kıl
Elleri veya ayakları ile tutunarak yüksek bir yere çıkmak
- tırmanmak
Bir şey üzerinde pay sâhibi olan kimse, hissedar
- paydaş
İlgili Aramalar
Kullanıcılar ayrıca şunları da arıyor:
- Crostic-Zeka Kelime Bulmacası Cevaplar [TR] Tarih-Ekilen veya ekilebilecek olan topraklar
- Tarih
- Ekilen veya ekilebilecek olan topraklar
