Di sini anda boleh menemui semua penyelesaian dan trik untuk Crostic Crossword – Teka Teki Jawapan [MS] Angkasa Lepas-Didenda kerana ___ sekolah, tersedia di iPhone, iPad, Android dan pelbagai platform lain. Setiap penyelesaian disertakan dengan soalan asal serta jawapan penuh untuk memudahkan anda melepasi setiap level. Permainan ini dibangunkan oleh Severex.
Sedang mencari semua jawapan untuk Crostic Crossword – Teka Teki Jawapan [MS] Angkasa Lepas-Didenda kerana ___ sekolah? Di bawah ini anda akan menemui setiap pasangan soalan–jawapan untuk membantu anda menamatkan level ini dengan cepat dan meneruskan perjalanan permainan perkataan anda.
![Crostic Crossword - Teka Teki Jawapan [MS] Angkasa Lepas-Didenda kerana ___ sekolah Crostic Crossword - Teka Teki Jawapan [MS] Angkasa Lepas-Didenda kerana ___ sekolah](https://i0.wp.com/static.game-solver.com/wp-content/uploads/games/crostic-crossword-word-puzzles/ms-187-4.webp?w=1200&ssl=1)
Penyelesaian untuk Crostic Crossword – Teka Teki Jawapan [MS] Angkasa Lepas-Didenda kerana ___ sekolah
Kami sentiasa mengemas kini dan menyemak jawapan secara manual untuk memastikan ketepatan yang tinggi. Berikut ialah jawapan terbaik yang ada pada masa ini:
Petunjuk:
Satu-satunya orang yang dikebumikan di bulan ialah seorang saintis planet bernama Eugene Shoemaker, yang meninggal dunia pada tahun 1997. Pada 6 Januari 1998, Lunar Prospector NASA mengembara ke Kutub Selatan bulan untuk mencari air. Ia juga membawa tempayan yang mengandungi jenazah Pembuat Kasut yang dibakar. Kapal angkasa yang serupa dengan sengaja terhempas ke permukaan bulan pada 1 Julai 1999, menjadikan Shoemaker orang pertama yang dikebumikan di luar atmosfera Bumi.
Penyelesaian:
Lunar Prospector NASA mengembara ke Kutub Selatan bulan
Didenda kerana ___ sekolah
- ponteng
Mesti ada sebab ___
- musabab
Hotel atau rumah tumpangan
- pencaus
___ mempunyai banyak sel kecil
- morula
Warna yang hitam ___
- legam
Berhati-hati supaya tidak terperangkap
- cega
Senjata yang berlaras dan berpeluru
- topak
Ber___ dalam dewan
- legar
Jeluk dalam
- pengga
Bermaksud jurubahasa
- tolok
Carian Berkaitan
Pengguna juga mencari:
- Crostic Crossword – Teka Teki Jawapan [MS] Angkasa Lepas-Didenda kerana ___ sekolah
- Angkasa Lepas
- Didenda kerana ___ sekolah
