HomeWord Heaps Magyar Válaszok (Szó Halom)

Word Heaps Magyar Válaszok (Szó Halom)

Word Heaps Magyar Válaszok (Szó Halom)

Üdvözöljük oldalunkon. Megoldottuk az összes szintet. Itt megtalálhatók a Word Heaps összes szintű Válaszai, Csalások, Megoldások iPhone-ra, iPad-re, iPod Touch-ra, Androidra és más eszközökre, képernyőképeket kínálva, amelyekkel megkönnyítheti a szintek megoldását. Ezt a játékot Junwei Zhong fejlesztette ki.

Word Heaps (Szó Halom) ugyanazon fejlesztőtől, mint a Word Connect és a Word Search, egy vadonatúj szókeresési játék. Minden puzzlenek van egy érdekes kulcsszava. A nyom segítségével bármilyen irányba függőlegesen vagy vízszintesen elcsúsztatva találhat szavakat. A rejtvények egyre nagyobb kihívást jelentenek. Játsszon a Word Heaps-el és gyakorolja az agyát.

Mivel több mint 1000 szint létezik, a könnyebb hozzáférés érdekében osztályoztuk a szinteket. A szintről a szintre léphet a fejlődés során, vagy megérintheti az alsó „Minden szint” gombot, és kereshet egy adott csoportra. Tehát menjen egyenesen arra a szintre, amelyre Ön közvetlenül elakad a válaszokért.

Szó Halom Szint 1 -AZ ÉGEN

Szó Halom Szint 1 -AZ ÉGEN

Ezek a Válaszok a Word Heaps (Szó Halom) Szint 1 -AZ ÉGEN -hez a Csalásokkal, az iPhone, iPad, iPod Touch, Android és más képernyőképeket kínáló eszközökkel, amelyek segítségével megkönnyítheti a szintek megoldását. Ezt a játékot Junwei Zhong fejlesztette ki.

  1. FELHŐ
  2. NAP
  3. CSILLAG
  4. HOLD

Download Word Heaps Magyar for iOS

Download Word Heaps Magyar for Android

Game Levels

The game "Word Heaps Magyar Válaszok (Szó Halom)" contains 1820 levels, you are in the level 1. If you found out that the answer or solution is not accurate, please leave comment below, we will update to you as soon as possible.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top