HomeWord Heaps Pic Magyar Válaszok

Word Heaps Pic Magyar Válaszok

Word Heaps Pic Magyar Válaszok

Üdvözöljük oldalunkon. Megoldottuk az összes szintet. Itt található a Word Heaps: Pic Puzzle minden szintű válasz, csalás, megoldások iPhone, iPad, iPod Touch, Android és más eszközök képernyőképeivel, hogy megkönnyítse a szintek megoldását. Ezt a játékot a Fantasy Word Games fejlesztette ki.

Word Heaps: Pic Puzzle ugyanazon fejlesztőtől, mint a Word Heaps, a Word Connect és a Word Search, egy vadonatúj kirakós játék, ahol a szókeresést kombinálják a csökkenő blokkos játékkal. Keressen szavakat a kép nyomai alapján. Húzza el a betűket vízszintesen vagy függőlegesen, hogy rejtett szavakat képezzen. Próbáljon minél több szót találni, hogy felszabadítson a szintektől, és extra érméket szerezzen.

Mivel sok szint létezik, a szinteket kategorizáltuk a könnyebb hozzáférés érdekében. A szintről a szintre léphet a fejlődés során, vagy megérintheti az alsó „Minden szint” gombot, és kereshet egy adott csoportot. Tehát menjen egyenesen arra a szintre, amelyre Ön közvetlenül elakad a válaszokért.

Word Heaps Pic Puzzle Szint 1

Word Heaps Pic Puzzle Szint 1

Ezek a válaszok a Word Heaps Pic Puzzle szint 1 Csalásokhoz, Megoldásokhoz az iPhone, iPad, iPod Touch, Android és más képernyőképeket tartalmazó eszközökhöz, hogy a szintek könnyebben megoldódjanak. Ezt a játékot a Fantasy Word Games fejlesztette ki.

  1. CICA
  2. ARANYOS
  3. VÍZ

Download Word Heaps Pic Puzzle Magyar for Android

Game Levels

The game "Word Heaps Pic Magyar Válaszok" contains 300 levels, you are in the level 1. If you found out that the answer or solution is not accurate, please leave comment below, we will update to you as soon as possible.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top