Word Heaps Pic Magyar Válaszok

Word Heaps Pic Puzzle Valaszok

Last updated on August 12th, 2020 at 03:42 am

Word Heaps Pic Magyar Válaszok

Üdvözöljük oldalunkon. Megoldottuk az összes szintet. Itt található a Word Heaps: Pic Puzzle minden szintű válasz, csalás, megoldások iPhone, iPad, iPod Touch, Android és más eszközök képernyőképeivel, hogy megkönnyítse a szintek megoldását. Ezt a játékot a Fantasy Word Games fejlesztette ki.

Word Heaps: Pic Puzzle ugyanazon fejlesztőtől, mint a Word Heaps, a Word Connect és a Word Search, egy vadonatúj kirakós játék, ahol a szókeresést kombinálják a csökkenő blokkos játékkal. Keressen szavakat a kép nyomai alapján. Húzza el a betűket vízszintesen vagy függőlegesen, hogy rejtett szavakat képezzen. Próbáljon minél több szót találni, hogy felszabadítson a szintektől, és extra érméket szerezzen.

Mivel sok szint létezik, a szinteket kategorizáltuk a könnyebb hozzáférés érdekében. A szintről a szintre léphet a fejlődés során, vagy megérintheti az alsó „Minden szint” gombot, és kereshet egy adott csoportot. Tehát menjen egyenesen arra a szintre, amelyre Ön közvetlenül elakad a válaszokért.

Download Word Heaps Pic Puzzle Magyar for Android

Get it on Google Play


Word Heaps Pic Puzzle Szint 1

Ezek a válaszok a Word Heaps Pic Puzzle szint 1 Csalásokhoz, Megoldásokhoz az iPhone, iPad, iPod Touch, Android és más képernyőképeket tartalmazó eszközökhöz, hogy a szintek könnyebben megoldódjanak. Ezt a játékot a Fantasy Word Games fejlesztette ki.

What is the solution for Word Heaps Pic Puzzle Szint 1 ?

We are trying our best to solve the answer manually and update the answer into here, currently the best answer we found for these are:

  1. CICA
  2. ARANYOS
  3. VÍZ

Some people are looking for these:

  • Word Heaps Pic Puzzle Szint 1
  • Word Heaps Pic Puzzle Szint 1 Válaszok
  • Word Heaps Pic Puzzle Szint 1 Csalások
  • Word Heaps Pic Puzzle Szint 1 Megoldások

Most Recent Updated:

Tags: