Word Heaps Pic Suomen Vastaukset

Word Heaps Pic Puzzle Vastaukset

Last updated on August 11th, 2020 at 12:38 am

Word Heaps Pic Suomen Vastaukset

Tervetuloa sivuillemme. Olemme ratkaisseet kaikki tasot. Täältä löydät Word Heaps: Pic Puzzle Kaikki tason vastaukset, Huijaukset, Ratkaisut iPhonelle, iPadille, iPod Touchille, Androidille ja muille laitteille, joissa on kuvakaappaukset, joiden avulla tasot ratkaistaan helpommin. Tämän pelin on kehittänyt Fantasy Word Games.

Word Heaps: Pic Puzzle samalta kehittäjältä kuin Word Heaps, Word Connect ja Word Search, on aivan uusi pulmapeli, jossa sanahaku yhdistetään putoamaan lohkopeliin. Etsi sanoja kuvan vihjeiden perusteella. Pyyhkäise kirjaimia vaaka- tai pystysuunnassa piilotettujen sanojen muodostamiseksi. Yritä löytää mahdollisimman monta sanaa avataksesi tasoja ja saadaksesi ylimääräisiä kolikoita.

Koska tasoja on monia, olemme luokitelleet tasot pääsyn helpottamiseksi. Voit siirtyä tasolta tasolle edistyessäsi tai napauttaa alareunassa olevaa “Kaikki tasot” -painiketta ja etsiä tiettyä ryhmää. Joten siirry suoraan tasolle, johon olet kiinni vastauksista suoraan.

Download Word Heaps Pic Puzzle Suomen for Android

Get it on Google Play


Word Heaps Pic Puzzle Taso 1

Nämä ovat Vastaukset Word Heaps Pic Puzzle Taso 1 Huijaukset, Ratkaisut iPhonelle, iPadille, iPod Touchille, Androidille ja muille laitteille, joissa on kuvakaappauksia, jotta voit tasojen ratkaisemiseksi helpompaa. Tämän pelin on kehittänyt Fantasy Word Games.

What is the solution for Word Heaps Pic Puzzle Taso 1 ?

We are trying our best to solve the answer manually and update the answer into here, currently the best answer we found for these are:

  1. KISSA
  2. SÖPÖ
  3. VESI

Some people are looking for these:

  • Word Heaps Pic Puzzle Taso 1
  • Word Heaps Pic Puzzle Taso 1 Vastaukset
  • Word Heaps Pic Puzzle Taso 1 Huijaukset
  • Word Heaps Pic Puzzle Taso 1 Ratkaisut

Most Recent Updated:

Tags: