HomeWord Heaps Suomen Vastaukset (Sana Kasoista)

Word Heaps Suomen Vastaukset (Sana Kasoista)

Word Heaps Suomen Vastaukset (Sana Kasoista)

Tervetuloa sivuillemme. Olemme ratkaisseet kaikki tasot. Täältä löydät Word Heaps (Sana Kasoista) -tason Vastauksia, Huijauksia, Ratkaisuja iPhonelle, iPadille, iPod Touchille, Androidille ja muille laitteille, joissa on kuvakaappaukset, joiden avulla tasot ratkaistaan helpommin. Tämän pelin on kehittänyt Junwei Zhong.

Word Heaps (Sana Kasoista) samalta kehittäjältä kuin Word Connect ja Word Search, on aivan uusi sanahakupeli. Jokaisella palapelillä on mielenkiintoinen avainsananäyttö. Etsi vihjeiden avulla sanoja pyyhkäisemällä pystysuoraan tai vaakasuoraan mihin tahansa suuntaan. Palapelit tulevat yhä haastavammiksi. Pelaa Word Heaps ja anna aivoillesi harjoittelua.

Koska tasoja on yli 1000, olemme luokitelleet tasot helpompaa käyttöä varten. Voit siirtyä tasolta tasolle edistyessäsi tai napauttaa alareunassa olevaa “Kaikki tasot” -painiketta ja etsiä tiettyä ryhmää. Joten siirry suoraan tasolle, johon olet kiinni vastauksista suoraan.

Sana Kasoista Taso 1 -TAIVAALLA

Sana Kasoista Taso 1 -TAIVAALLA

Nämä ovat Vastaukset sivulle Word Heaps (Sana Kasoista) Taso 1 -TAIVAALLA Huijauskoodilla, Ratkaisuilla, mukaan lukien hakusanat iPhonelle, iPadille, iPod Touchille, Androidille ja muille laitteille, joissa on kuvakaappauksia, joiden avulla tasot ratkaistaan helpommin. Tämän pelin on kehittänyt Junwei Zhong.

  1. PILVI
  2. AURINKO
  3. TÄHTI
  4. KUU

Download Word Heaps Suomen for iOS

Download Word Heaps Suomen for Android

Game Levels

The game "Word Heaps Suomen Vastaukset (Sana Kasoista)" contains 1830 levels, you are in the level 1. If you found out that the answer or solution is not accurate, please leave comment below, we will update to you as soon as possible.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top