Words of Wonders: Search שלב 1204 תשובות

Words of Wonders: Search שלב 1204 תשובות

צריכים עזרה עם Words of Wonders: Search שלב 1204? מצאו את כל המילים הנסתרות בתפזורת הם משתמשים בדולרים בעזרת התשובות המלאות שלנו למטה. השתמשו בצילום המסך וברשימת המילים כדי לסיים את השלב ולהמשיך לגלות את פלאי העולם.

Words of Wonders: Search שלב 1204 צילום מסך של התפזורת

Words of Wonders: Search שלב 1204 תשובות

Words of Wonders: Search שלב 1204 – הם משתמשים בדולרים

  1. אוסטרליה

  2. בהאמס

  3. בליז

  4. גמייקה

  5. נמיביה

  6. סינגפור

  7. קנדה

איך לפתור את Words of Wonders: Search שלב 1204

חפשו בלוח האותיות מילים הקשורות להם משתמשים בדולרים. התחילו במילים שאתם מזהים, ואז סרקו את האותיות הנותרות כדי למצוא את התשובות שקשה יותר לאתר. אותיות נוספות עלולות להטעות, לכן בדקו כל מילה בקפידה לפני שאתם מסמנים אותה.

אם נתקעתם, השוו את התשובות שלמעלה לצילום המסך כדי לאתר את המילים החסרות. אפשר גם להשתמש ברמז בתוך המשחק כדי להתקדם.

עוד תשובות ל-Words of Wonders: Search

המשיכו את המסע שלכם ב-Words of Wonders: Search מאת Fugo Games עם המדריכים שלנו לפי שלבים. עיינו בתפזורות נוספות עם צילומי מסך, מיקומי מילים נסתרות ופתרונות מלאים בזמן שאתם מגלים ערים חדשות ואתרים מפורסמים.

More Related To This Page:

Tags: