Words of Wonders: Search שלב 4750 תשובות
צריכים עזרה עם Words of Wonders: Search שלב 4750? מצאו את כל המילים הנסתרות בתפזורת ציוד לאמנות בעזרת התשובות המלאות שלנו למטה. השתמשו בצילום המסך וברשימת המילים כדי לסיים את השלב ולהמשיך לגלות את פלאי העולם.
Words of Wonders: Search שלב 4750 צילום מסך של התפזורת

Words of Wonders: Search שלב 4750 – ציוד לאמנות
-
בד
-
מברשת
-
סמן
-
עט
-
פחם
-
פסטל
-
צבע
איך לפתור את Words of Wonders: Search שלב 4750
חפשו בלוח האותיות מילים הקשורות לציוד לאמנות. התחילו במילים שאתם מזהים, ואז סרקו את האותיות הנותרות כדי למצוא את התשובות שקשה יותר לאתר. אותיות נוספות עלולות להטעות, לכן בדקו כל מילה בקפידה לפני שאתם מסמנים אותה.
אם נתקעתם, השוו את התשובות שלמעלה לצילום המסך כדי לאתר את המילים החסרות. אפשר גם להשתמש ברמז בתוך המשחק כדי להתקדם.
עוד תשובות ל-Words of Wonders: Search
המשיכו את המסע שלכם ב-Words of Wonders: Search מאת Fugo Games עם המדריכים שלנו לפי שלבים. עיינו בתפזורות נוספות עם צילומי מסך, מיקומי מילים נסתרות ופתרונות מלאים בזמן שאתם מגלים ערים חדשות ואתרים מפורסמים.
