Words of Wonders: Search שלב 5285 תשובות
צריכים עזרה עם Words of Wonders: Search שלב 5285? מצאו את כל המילים הנסתרות בתפזורת שוקע במים בעזרת התשובות המלאות שלנו למטה. השתמשו בצילום המסך וברשימת המילים כדי לסיים את השלב ולהמשיך לגלות את פלאי העולם.
Words of Wonders: Search שלב 5285 צילום מסך של התפזורת

Words of Wonders: Search שלב 5285 – שוקע במים
-
אוטו
-
טלפון
-
מגף
-
סלע
-
עוגן
-
פטיש
-
פיל
-
פסנתר
איך לפתור את Words of Wonders: Search שלב 5285
חפשו בלוח האותיות מילים הקשורות לשוקע במים. התחילו במילים שאתם מזהים, ואז סרקו את האותיות הנותרות כדי למצוא את התשובות שקשה יותר לאתר. אותיות נוספות עלולות להטעות, לכן בדקו כל מילה בקפידה לפני שאתם מסמנים אותה.
אם נתקעתם, השוו את התשובות שלמעלה לצילום המסך כדי לאתר את המילים החסרות. אפשר גם להשתמש ברמז בתוך המשחק כדי להתקדם.
עוד תשובות ל-Words of Wonders: Search
המשיכו את המסע שלכם ב-Words of Wonders: Search מאת Fugo Games עם המדריכים שלנו לפי שלבים. עיינו בתפזורות נוספות עם צילומי מסך, מיקומי מילים נסתרות ופתרונות מלאים בזמן שאתם מגלים ערים חדשות ואתרים מפורסמים.
